Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Évértékelés

2011.12.30

Már csak egy nap van a 2011-es évből és a pezsgő durranása ismét egy új év eljövetelét jelzi számunkra. Itt az idő, hogy egy kicsit visszatekintsünk az elmúlt évre!

Arra az évre amire talán sokan nem éppen szép emlékekkel gondolnak vissza. A csapat számára is nehéz év volt a 2011-es. Sajnos számos magán jellegű dolog miatt mindössze két versenyen tudtunk részt venni és ki kellett hagyni a világbajnokságot is. Azokon a versenyeken amelyeken indultunk megpróbáltnuk a lehető legjobban teljesíteni, valamit minden nehézség ellenére megrendeztük immár 22.-ik alkalommal a Kőris Kupát. Azért az évben voltak olyan pillanatok is amire szép emlékekkel gondolunk vissza! Egyik hajónk sikeresen szerepelt egy esküvői fotózáson, valamit két versenyzőnk magán az esküvőn is bár különböző szerepben                                                                       

Szeretnénk megköszönni minden támogatónknak, barátunknak, hogy támogattak és bátorítottak bennünk. Kérünk bennetek, hogy 2012-ben is álljatok mellénk, tudjuk nem lesz könnyű év az elöttünk álló, de nézzünk pozítívan a jövőbe!

A modellező társaknak szeretnénk megköszöni a kemény és sportszerű versenyzést. Végezetül egészségben, boldogságban, sikerekben, gazdag boldog új évet kívánok mindanyiunk számára.

                                         A Modellező Se nevében:

                                       Bódi László

                                                Se Titkár