Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


XXIV. Kőris Kupa

2013.07.31

A hétvégén immár 24.-ik alkalommal került megrendezésre a hazai versenyünk. Külön öröm, hogy ezt az idén ötven éves jubileumát ünneplő egyesület tehette meg az elmúlt évek legnagyobb résztvevőszámával. Magyarországon kívül Románia és Ausztria vitorlázói érkeztek hozzánk megméretteti maguk és vitorlásaik tudását. A hőség nem kímélte egyik nap sem a versenyzőket, de szerencsénkre a szél kellemesen hűsített és nemutolsó sorban hajtotta a hajóinkat. Szombati napon az E kategória versenye került lebonyolításra. Kellemes A vitorlás szélben 24 hajó versenyzett a Kőris Kupáért két csoportban. A szélnek köszönhetően 24 futamot tudtunk lebeonyolítani. A hazai versenyzőknek nagyobb hiba nélül sikerült befejezni a versenyt, amin Eredics István a szervezői teendői miatt nem indúlt, viszont új versenyzőt avattunk Bödő Bálint személyében!

Eredmények:

2.  Horváth Zsolt

7.  Bódi László

18. Hannos Attila

22. Horváth Bálint

24. Bödő Bálint 

Vasárnap az M osztály futamai következtek ahol 10 versenyző vett rész. Tőlünk Horváth Zsolt és Hannos Attila állt rajthoz. Egész nap jó a vitorlás szélben sikerült a futamokat lebonyolítani. 

Eredmények:

2. Horváth Zsolt

6. Hannos Attila

Jövőre a 25.-ik jubileumi Kőris Kupára készülünk, melynek szervezését már megkezdtük. A negyed szézad alkalmából különleges és minél több ország versenyzővel és egyéb programokkal tarkított kupát szeretnénk megrendezni.